Huis taxeren

Marktwaarde van een woning

Wilt u de marktwaarde van een woning weten voor aan- of verkoop? Banken eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie uitvoert. Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en VastgoedCert, waardoor wij deze taxatie voor u kunnen uitvoeren.

Voor het bepalen van de waarde van uw woning als u van plan bent deze te verkopen, kunnen wij een waarde schatting maken. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze makelaars. Wij zullen u dan een passende aanbieding doen.

Als u een taxatie van de marktwaarde van de woning nodig heeft ten behoeve van de hypotheek, bent u bij ons aan het juiste adres. Door de NWWI en NRVT registraties, kunnen wij deze taxatie ook voor u uitvoeren.

Wij hanteren de NEN2580 normen bij de opname van de woning, zodat het exacte woonoppervlak, oppervlak overige inpandige ruimten en oppervlak gebouwgebonden buitenruimte(n) inzichtelijk wordt gemaakt.

Taxatierapport

U bent bij ons verzekerd van een hoogwaardig taxatierapport, dat zal worden opgeleverd door één van onze professionele makelaars. Ter controle wordt de taxatie van de marktwaarde altijd door een tweede taxateur gecontroleerd.

 

Taxatie