Sweelinckplein 81 ‘s-Hertogenbosch

€ 159.500 k.k.

Beschrijving

Wonen met uitzicht op Bossche Broek en Binnenstad!

In dit compleet gerenoveerde éénkamer appartement heeft u het Bossche Broek en de Binnenstad binnen bereik! Het moderne appartement met eigen berging is gelegen op de 6 verdieping van dit appartementencomplex, gelegen in ‘s-Hertogenbosch Zuid. Door het prachtige uitzicht in combinatie met de gunstige ligging nabij het centrum, het Bossche Broek en ontsluitingswegen is dit appartement uitermate geschikt voor de levensgenieter.

Het appartement is recent volledig gerenoveerd, waarbij de woning is voorzien van een nieuwe vloer, een moderne keuken, een toilet en badkamer. Door de grote raampartijen en ligging op het westen komt er in de middag veel licht binnen!

INDELING

Begane grond

De centrale entree hal is ruim opgezet. Via deze hal is zowel de bergruimte als de trap- en liftopgang te bereiken. Het appartement beschikt over een zelfstandig af te sluiten berging, groot circa 6 m² en voorzien van een stroompunt. Zowel aan de voor- als achterzijde van het complex zijn voldoende parkeergelegenheden.

6e verdieping

Ontvangsthal met meterkast en een toiletruimte met wastafel. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en plafonds zijn met schuurwerk afgewerkt.

Vanuit de hal bereiken we de ruime woonkamer met keuken en slaapkamer. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en plafonds zijn met schuurwerk afgewerkt. De kamer wordt verwarmd met radiatoren. Doordat in deze ruimte grote draai- kiepramen met screens zijn gesitueerd, komt er veel licht de woning binnen en is vanuit de gehele ruimte prachtig uitzicht op de omgeving. Vanuit deze ruimte is het balkon en de badkamer bereikbaar.

Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar met een inbouwkeuken in hoekopstelling. De inbouwkeuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en inbouw diepvries.

De woonkamer is gemakkelijk af te scheiden van de slaapruimte middels een wandmeubel of door het plaatsen van een scheidingswand. Vanuit deze ruimte heeft u ook prachtig uitzicht op de binnenstad en het Bossche Broek. Het afwerkingsniveau is van gelijke hoogwaardige kwaliteit als dat van de rest van de woning.

Tenslotte bereiken we de uitgebouwde volledig betegelde luxe badkamer met een bad/douche combinatie en wastafelmeubel. In de aangrenzende berging is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig.

Overig:  Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren met een gezonde financiële positie. Servicekosten: circa € 233,73 per maand, incl. stook- en waterkosten.

(Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan enige onjuist- en/of onvolkomenheden/maatvoeringen in de vermelde gegevens kunnen echter geen rechten ontleend worden)

Plattegronden

Vloerenplan

49
1 Bedroom

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel