Togenaarstraat 20, 5221 BK ‘s-Hertogenbosch

€ 339.500 k.k.

Beschrijving

Riante twee onder één kap woning gelegen op de hoek van de straat in een rustige kindvriendelijke wijk op een ruim perceel met externe garage en oprit.

Riante twee onder één kap woning gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk in Engelen. Er zijn in de directe omgeving dan ook veel voorzieningen voor kinderen te vinden zoals scholen, sportvoorzieningen en speeltuintjes. Ook recreatieplas het Engelenmeer is op steenworp afstand en een heerlijke uitvalsbasis om mooie wandelingen te maken, te vissen, een heerlijke verfrissende duik te nemen of om te genieten van de zon op het strand. Mocht je van golfen houden dan kun je op Golfclub de Haverleij terecht, deze ligt op 3 minuten afstand.

Middels de uitvalswegen bereik je gemakkelijk en binnen enkele minuten de A59 en de A2. Daarnaast is het openbaar vervoer er goed geregeld. Kortom, qua voorzieningen kom je hier niets tekort!
De woning is omringd door een heerlijke grote tuin op het oosten waar je tijdens een zomerdag de gehele dag kunt genieten van de zon. Aan de achterzijde van de woning, in de tuin, bevindt zich een externe berging welke momenteel wordt gebruikt als wasruimte. De woning is voorzien van een vrijstaande garage met oprit welke aan de achterzijde van de tuin is gelegen.

Verbouwingsmogelijkheden:
Er zijn voldoende mogelijkheden om de woning uit te breiden. Zo bestaat er een mogelijkheid om de bestaande aanbouw aan de achterzijde van de woning en op deze manier de externe berging bij de beneden verdieping te betrekken. Ook kan de uitbouw worden voorzien van een extra verdieping, waardoor er een extra slaapkamer gecreëerd kan worden of de huidige slaapkamers een stuk ruimer worden. Hiermee wordt dus zowel op de begane grond als op de eerste verdieping veel extra ruimte gecreëerd. Deze uitbouw is reeds bij de buren uitgevoerd. Daarnaast bestaat nog de mogelijkheid om de kap te verhogen en een vaste trap naar de tweede verdieping te plaatsen, voor de dak verhoging is reeds een vergunningsaanvraag ingediend.

Indeling:
Via een aangelegd pad langs de voortuin bereik je de voordeur van de woning. Middels de voordeur stap je in de hal, waar het toilet en de meterkast zijn gevestigd. De elektriciteit in de meterkast is recent aangelegd, namelijk in 2017. Onder de trap is een inbouwkast met kelder gevestigd, dit levert fijne extra bergruimte op. Via de lange rechte hal bereik je de keuken welke een rechte opstelling heeft.

Keuken:
De Visuals geven een duidelijk beeld van de te realiseren mogelijkheden, mocht je de bestaande keuken willen moderniseren. Door middel van het openbreken van de muur in de keuken creëer je een ruime open keuken en royale woonkamer. Voorbij de keuken bereik je middels de achterdeur de doorgang naar de achtertuin en de berging.

Woonkamer:
Aan de rechterzijde bereik je de woonkamer welke in L vorm is opgesteld. Aan de zijkant van de woning is middels een deur een extra ruimte te bereiken, waar momenteel een kantoor is gevestigd. Deze is eventueel ook als speel- / hobbykamer te gebruiken. Mogelijk is ook deze ruimte bij de woonkamer te betrekken, waardoor je een royale ruime woonkamer creëert.

Eerste verdieping:
In de hal bereik je middels een gedraaide trap de eerste woonlaag waar zich de 3 slaapkamers bevinden. Eén van de slaapkamers beschikt over de luxe van een eigen wastafel. Ook de badkamer bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een toilet, een wastafelmeubel en een inloopdouche.

Zolder:
Middels een vlizotrap op de overloop kun je de zolder bereiken, deze wordt momenteel als bergzolder gebruikt. Ook de CV ketel van Nefit is hier gesitueerd, deze is in eigendom en is in december 2018 nieuw geplaatst.

Ben jij bereid om je klushandschoenen aan te trekken en de woning volledig naar eigen wens in te richten? Dan zijn er tal van mogelijkheden om de indeling aan te passen en de woning uit te breiden. Een vaste trap naar de zolder zou zelfs mogelijkheid kunnen bieden tot een extra slaapkamer. Kortom, ben jij niet vies van klussen en opzoek naar een royale woning gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk voorzien van een heerlijk ruime tuin en een vrijstaande garage?

Bel ons dan snel om een bezichtiging te plannen en wie weet mag jij snel aan de slag om deze woning om te toveren tot een parel van een woning!

Kenmerken

Plattegronden

Begane grond

75

Eerste verdieping

41
3 Slaapkamers
1 Bathroom

Zolder

41

Externe Berging

10

Garage

20

Locatie

Deel dit

Deel