Pelgrimsche Hoeve, Nuland

€ 278.000 v.o.n.

Beschrijving

Nieuwbouwplan “Pelgrimsche Hoeve” Nuland

Betaalbaar wonen in de prachtige nieuwe wijk “Pelgrimsche Hoeve” in Nuland; Dat kan nu!

Woningen
In het nieuwbouwplan “Pelgrimsche Hoeve” worden medio eind 2017, 9 nieuwe woningen gebouwd: 2 hoekwoningen, 3 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen, geheel afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. De eerste fasen van het plan zijn inmiddels reeds afgerond en een prettige woonomgeving in Nuland-Oost is ontstaan.

Wij bieden u alle typen woningen aan:

3 Rijwoningen en 2 hoekwoningen (vanaf € 185.000,– v.o.n.) VERKOCHT

4 Twee-onder-één-kapwoningen (vanaf € 274.000,– v.o.n.) VERKOCHT

De 4 stijlvolle twee-onder-één-kap woningen hebben allemaal de entree aan de zijkant van de woning, waar tevens de mogelijkheid bestaat tot het realiseren van een garage met carport. De royale L-vormige woonkamer aan de achterzijde en open leef-keuken aan de voorzijde van de woning bieden u op de begane grond veel leefruimte.

Op de eerste verdieping beschikken de woningen over 3 ruime slaapkamers (circa 20 m², 10 m² en 9 m²) en een standaard badkamer uitgerust met douche, wastafel en toilet. De royale tweede verdieping, ter grootte van circa 58 m² is te bereiken met een vaste trap en volledig naar eigen wens in te delen.

De twee-onder-één-kapwoningen beschikken daarnaast over een parkeerplaats op eigen terrein en de mogelijkheid tot het realiseren van een garage.

Optiemogelijkheden:
– Uitbouw begane grond aan achterzijde;
– Dakkapel;
– Garage met carport;
– Vloerverwarming eerste verdieping.

Kenmerken:
– Inhoud: circa 510 m³;
– Woonoppervlakte: circa 145 m²;
– Energielabel A+++
– Sfeervolle architectuur;
– Achtertuin gesitueerd op het westen;
– Standaard vloerverwarming op begane grond;
– Energiezuinige woning;
– Duurzame materialen (keramische dakpan, baksteen);
– Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Ligging

Het project ligt op een rustige, groene locatie in de wijk “Pelgrimsche Hoeve”. Deze nieuwbouwwijk sluit direct aan op de bestaande bebouwing van Nuland-Oost.

Nuland is een gemoedelijk, kleinschalig en relaxed dorp, maar is tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. Zo bereik je vanuit de Pelgrimsche Hoeve het centrum, met o.a. een supermarkt, bakker, kinderdagopvang en diverse horecagelegenheden. Ook voor de nodige ontspanning biedt Nuland je diverse mogelijkheden. Zo zijn er een tennisvereniging, een voetbalclub en een korfbalvereniging en kunnen de kinderen zichzelf in Recreatiepark ‘t Heike uitleven op de speeltoestellen, relaxen in het zwembad of spelen met de dieren in de kinderboerderij.

Tegelijkertijd is Nuland uitstekend bereikbaar vanuit alle omliggende steden. Vanuit de Pelgrimsche Hoeve is de A59 binnen enkele minuten te bereiken en zijn de stadscentra van ‘s-Hertogenbosch en Oss gelegen binnen 15 minuten rijden, Nijmegen en Eindhoven liggen eveneens binnen handbereik.

De locatie van het nieuwbouwplan is dus ideaal voor gezinnen en mensen die dagelijks pendelen naar hun werk. Ben je geïnteresseerd in een betaalbare, moderne, ruime woning die volledig voldoet aan jouw wensen en de eisen van de huidige tijd? Neem dan vrijblijvend contact op!

Locatie

Deel dit

Deel