Oijenseweg 33, 5346 SN Oss

€ 215.000 k.k.

Beschrijving

Oijenseweg 33 Oss

Heerlijk wonen in deze ruime en lichte 2-onder-1-kap-woning! De woning is recent verbouwd en volledig gerenoveerd. Het is een heerlijk ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers aan de rand van het centrum van de stad Oss.

Deze moderne woning is gelegen in een moderne, jonge buurt. De omgeving is vooral voor jonge gezinnen opgezet. Dit blijkt uit de scholen en sportvoorzieningen op loopafstand. De nabijgelegen verbindingsweg zorgt voor een snelle route naar het centrum. Van daaruit zijn ook alle andere bestemmingen gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Achter de voordeur bevindt zich een ruime, lange hal die toegang biedt tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer heeft een laminaat vloer, beschikt over veel ramen en een rookgasafvoerkanaal voor een kachel of open haard. Via de woonkamer komen we in de keuken. De keuken staat in een hoekopstelling en beschikt over moderne inbouwapparatuur. De keuken heeft een tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime kelderkast, een voorraadkast en de bijkeuken. De kelderkast beschikt over elektra-, de water- en gasmeter en heeft daarnaast verrassend veel bergruimte. De ruime bijkeuken heeft een betegelde vloer en beschikt over een aansluiting voor de wasmachine en droger en extra garderobe ruimte. Vanuit de bijkeuken is er toegang naar een volledig betegeld toilet en de achtertuin.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gesitueerd met de nodige ruimte. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en beschikken over grote ramen die een fijne lichtval opleveren. Daarnaast is ook de badkamer op de eerste verdieping gelegen, welke is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een toilet en een wastafel. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over vloerverwarming. Naast de badkamer bevindt zich een inbouwruimte waar de cv-ketel hangt. In een kleinere afgesloten ruimte naast de trapopgang, bevindt zich een losse trap naar de tweede verdieping. Door middel van een ruime overloop zijn alle kamers toegankelijk.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is een ruime zolder die momenteel in gebruik is als bergruimte. De mogelijkheid bestaat deze ruimte te gebruiken als slaapkamer/kantoor.

De woning beschikt over een gedeelde oprit en een ruime tuin met een vrijstaande houten tuinhuis. De houten poort tussen de tuin en de oprit is recent vernieuwd. Door de ligging van de tuin op het noordoosten zijn er veel zonuren om van te genieten. Bij het woonhuis is een ruim, betegeld terras gemaakt.

Bijzonderheden:

Bijna de gehele woning is voorzien van dubbel glas
Op de zolderverdieping zijn twee grote Velux dakramen aanwezig
De dakkapellen en de zolderverdieping zijn volledig geïsoleerd

Plattegronden

Vloerenplan kelder

2,75 m²

Kelder

Vloerenplan begane grond

58 m²

Begane grond

Vloerenplan 1e verdieping

51 m²

1e verdieping

Vloerenplan 2e verdieping

2e verdieping

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel