Molenstraat 2a, 5391 AV Nuland

€ 259.500 k.k.

Beschrijving

Molenstraat 2a, 5391 AV Nuland

Vrijstaand wonen aan de rustige Molenstraat in Nuland, voor de prijs van een 2/1-kapwoning? Dit is uw kans! Een uitermate geschikte woning voor starters of een jong gezin, die deze woning helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten.

Maar eerst… Wel even de handen uit de mouwen.

Kenmerken:

  • Bouwjaar: 1958
  • Inhoud: 350 m³
  • Perceeloppervlakte: 400 m²

Indeling

Begane grond:

Via de voordeur komt u in de hal met de meterkast en de trapopgang. Vanuit de hal bereikt u de doorzon-woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met een bar. Naast de keuken is de bijkeuken gesitueerd. Hier vindt u de douche, het toilet, de cv-ketel (2007) en de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping:

Vanaf de overloop heeft u toegang tot maar liefst 4 slaapkamers, waarvan 3 met een inbouwkast.

Zolder:

Vanaf de overloop te bereiken bergzolder.

Tuin en garage:

De tuin is rondom de woning gelegen, met aan de rechterzijde van de woning de oprit met garage. De garage is voorzien van een handmatig bedienbare garagedeur.

Voorzieningen:

  • Deels houten en deels kunststof kozijnen;
  • Nagenoeg volledig dubbel glas;
  • Verwarming middels radiatoren.

Nuland is een rustig dorp met een rijk verenigingsleven, een lagere school, een kinderopvang en sportvoorzieningen. Het dorpsplein van Nuland is goed te voet bereikbaar vanaf de Molenstraat. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in het centrum van Nuland terecht en met de auto zijn ’s-Hertogenbosch en Oss binnen 10 minuten aan te rijden, door de ligging van de A59.

 

 

Plattegronden

Begane grond

1e verdieping

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel

Geef een reactie