Maassingel 276, 5215 GL ‘s-Hertogenbosch

€ 147.000 k.k.

Beschrijving

Het 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement met balkon op het zuiden aan de Maassingel 276 in ’s-Hertogenbosch is gebouwd in 1962 en is gelegen langs de rivier de Aa. Het appartement is zeer geschikt voor jonge starters, ouderen of alleenstaanden.

Indeling en afwerking:

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex en is bereikbaar middels een vaste trap en een lift. De berging ter grootte van circa 6 m² is gelegen op de begane grond.

Achter de voordeur bevindt zich een lange hal met meterkast en intercominstallatie. De hal biedt toegang tot een ruime woonkamer met een doorgang naar het balkon. De mogelijkheid bestaat deze ruime kamer op te splitsen om zo een extra (slaap)kamer te creëren. De hal biedt tevens toegang aan een slaapkamer, het toilet en de keuken. De keuken heeft een open doorgang naar de badkamer met douche en wastafel.

De wanden in de woonkamer zijn afgewerkt met behang, de vloer is voorzien van vloerbedekking en de kozijnen zijn van kunststof met dubbel glas. Aan de balkonzijde hangt een elektrisch zonnescherm welke vanuit binnen bediend kan worden. Elke ruimte is voorzien van radiatoren. In de keuken en de slaapkamer zijn de kozijnen van aluminium met enkel glas en in de keuken hangt een handmatig bedienbaar rolluik.

De wanden in de keuken en in het toilet zijn tot ca 1,35 m¹ betegeld en daarboven gestukt. De badkamer heeft een granieten vloer, de wanden zijn tot ca 1,75 m¹ betegeld en daarboven gestukt. Het toilet heeft een mechanische luchtafvoer, de badkamer heeft een natuurlijke luchtafvoer.

Voorzieningen:

Aan de voorzijde van het appartementencomplex is een bushalte gelegen. De winkelgebieden Rivierenplein en Mgr. Van Roosmalenplein bevinden zich op loopafstand van het appartement. Wil je genieten van de rustige omgeving? Vlakbij het appartement bevindt zich recreatiegebied de Oosterplas.

De periodieke bijdrage per maand aan de VvE bedraagt € 177,- inclusief stookkosten.

Plattegronden

Maassingel 276

Berging

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel