Louwschepoort 2C 5211 NE ‘s-Hertogenbosch

€ 310.000

Beschrijving

Karakteristieke, hoogwaardig afgewerkte monumentale eengezinswoning gelegen in hartje ’s-Hertogenbosch.

Deze 17e eeuwse woning bestaat uit 3 woonlagen en is hoogwaardig afgewerkt. De prachtige karakteristieke kenmerken komen overal terug in de woning. Denk hierbij aan een mooie bakstenen gevel, grote schuiframen met roedeverdeling, houten verdiepingsvloeren, hoge balken plafonds en een ensuite badkamer. Zelfs de deurbel is nog authentiek!
Daarnaast is de ligging perfect! Binnen enkele minuten bereik je te voet de Sint-Jan of sta je midden op de markt in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Op de begane grond bevindt zich een karakteristieke keuken in rechte opstelling met een werkblad van natuursteen. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een vaatwasser en een roestvrijstalen design afzuigkap. De muren zijn bekleed met witte houten lambrisering en de authentieke houten balken zijn nog mooi zichtbaar in de muren en de houten verdiepingsvloer. De keuken is bekleed met originele plavuizen, welke tot de helft van de trapopgang doorlopen. Beneden naast de trap zit een ruime inbouwkast die met een deur is afgesloten.

Halverwege de trap bevindt zich aan de linkerzijde het toilet. De toiletvloer is afgewerkt met grote gladde antracietkleurige tegels en de muren zijn tot een hoogte van 1,75 m. bekleed met grote witte tegels. Het betreft een hangtoilet en het waterfonteintje heeft een trendy betonlook. Ook in het toilet is een mooie karakteristieke houten balk zichtbaar in de muur. De aan- en afvoer voor de was- machine en droger bevinden zich in deze ruimte, hier is dan ook voldoende ruimte voor. Ook is het toilet voorzien van een inbouwkast. Naast het toilet in de trapopgang tref je de meterkast.

De tweede helft van de trap is van wit hout en brengt je naar de tweede woonlaag, namelijk een ruime woonkamer. Door de mooie grote schuiframen met roedeverdeling wordt de woonkamer goed verlicht. De witte houten vloer en wit glad gestucte muren zorgen daarnaast nog voor een extra lichte woonkamer en doen de ruimte nog groter lijken. In de woonkamer is de prachtige houten verdiepingsvloer duidelijk zichtbaar aan het hoge plafond.

Op de derde verdieping bevindt zich een sfeervolle verdieping met aan de linkerzijde de ensuite badkamer en aan de rechterzijde de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ingebouwde badkuip met douche. Boven het bad zit een houten luik waarmee je een ruime bergzolder bereikt. Achter het bad en scheidingsmuurtje bevindt zich de wastafel met badkamermeubel. Door het schuine Velux dakraam wordt deze ruimte goed verlicht.

De slaapkamer is ruim en ook in deze ruimte komt de karakteristieke houten verdiepingsvloer heel erg mooi tot uiting. In de muur tussen de badkamer en de slaapkamer zit een sfeervol doorkijkraam met roedeverdeling. In de slaapkamer bevindt zich een ruime inbouwkast. Ook is deze ruimte voorzien van 3 schuine Velux dakramen in de plafonds, welke allemaal voorzien zijn van op maat gemaakte rolgordijnen.

Ben jij ook verliefd geworden op deze prachtige stadswoning? Bel ons dan snel om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging!

Kenmerken:
– Inhoud: 250 m3
– Woonoppervlakte: 62 m2
– 1 slaapkamer
– Bouwjaar 1600
– Gerestaureerd in 1972
– Monumentaal pand
– 3 woonlagen

Locatie

Deel dit

Deel