Kuipertjeswal 11 s’ Hertogenbosch

Aangekocht

Beschrijving

Prachtig gelegen opknap appartement van circa 43 m² woonoppervlak gelegen nabij het karakteristieke centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ideaal voor de handige starter of klusser!

Entree/hal met schuifdeuren naar de voorkamer. De voorkamer is voorzien van een stenen schouw en de wanden zijn afgewerkt met behang. Verder heeft de ruimte een houten vloer en wordt verwarmd middels een gaskachel. Vanuit de hal wordt tevens toegang verschaft naar de slaapkamer en de keuken. De slaapkamer heeft mooi hoog plafond met zicht op de balklaag. De vloer is gedekt met zeil en wordt en wordt niet verwarmd. De eenvoudige keuken heeft evenals de slaapkamer zicht op de balkenlaag verder zijn de wanden tot 1,35 m¹ afgewerkt met tegels en daarboven met behang. De ruimte wordt verwarmd middels een gaskachel.

Het appartement is voorzien van een ruime kelder welke via de keuken door middel van een vaste houtentrap bereikbaar is. De kelder heeft een vloeroppervlak van 4 m¹x 2,5 m¹. Het appartement heeft een tuin welk volledig is verhard met grindtegels en via de keuken bereikbaar is.  De eerste verdieping is bereikbaar via een houten trap welke uitkomt in de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een enkele wastafel met bad en toilet en wordt elektrisch verwarmd. Daarnaast is vanaf de overloop een kleine ruimte bereikbaar, welke thans wordt gebruikt voor plaatsing van de wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen en enkel glas.

Het appartement is gedateerd en behoeft enig onderhoud. Ideaal appartement voor een handige starter of klusser!

Kenmerken

Locatie

Deel dit

Deel