Ketsheuvel 12 5231 PT ‘s-Hertogenbosch

€ 425.000 k.k.

Beschrijving

Ketsheuvel 12 ’s-Hertogenbosch

Deze unieke vrijstaande woning met bedrijfsruimten dateert uit 1885. De bedrijfsgebouwen / stallingruimten achter de woning zijn later gebouwd. Als u voornemens bent een woning op te knappen, is dit een unieke kans! Het perceel is ruim 770 m² groot, wat groot is voor een vrijstaande woning met ondergrond in de woonwijk Orthen.

Indeling:

Achter de voordeur bevindt zich een kleine hal met toegang naar de woonkamer en naar een kantoorruimte. De ruime woonkamer leidt naar een open woonkeuken en door middel van enkele stenen treden loopt de woonkamer door naar een extra zithoek. Vanuit de doorlopende woonkamer is er toegang naar een ruimte die van oudsher werd gebruikt als kantine. Naast de kantine is een washok gelegen, met een wasmachine- en drogeraansluiting.

De open woonkeuken leidt naar een tweede hal aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze hal is er toegang tot een ruime kelder, een voorraadkast, een doucheruimte, een toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens is er vanuit deze hal toegang naar het erf naast de woning.

De eerste verdieping is verdeeld in twee woonlagen, doordat beide lagen beschikken over een eigen zadeldak. De voorste woonlaag, gezien vanaf de straatkant, beschikt over één grote en twee symmetrische, kleinere slaapkamers. Door middel van een ruime overloop met een trap is er een toegang naar de tweede woonlaag. Op deze woonlaag is tevens een grote slaapkamer gesitueerd. Daarnaast is er een badkamer met een ligbad, toilet en wastafel. Tussen de badkamer en de slaapkamer in, is een grote bergruimte gesitueerd. Deze dient als opslag en als gebouwinstallatieruimte voor de gehuurde Cv-ketel ( 2012).

Het is een echte opknap woning, gekenmerkt door de ouderwetse uitstraling. Deze uitstraling is terug te zien in de veelal schrootjes plafonds en wanden, de 30 cm¹ stenen plinten in de hal en de electra. De woning heeft bijna overal houten kozijnen met enkel glas. De wanden op de begane grond en de eerste verdieping zijn met spagtelputz gestukt. Het toilet, de douche en de badkamer zijn volledig betegeld.

Garage:

Aan de achterzijde van de woning staat een ruime schuur die in verbinding staat met de voormalige kantine. De schuur deed vroeger dienst als garage, vandaar de aanwezigheid van een olieput. Boven de garage is een ruime zolder met veel opslagruimte die toegankelijk is door middel van een vaste trap. Achter in de garage is een kleinere ruimte gesitueerd voor de opslag van materialen. De garage is mede toegankelijk door de twee grote openslaande deuren aan de voorzijde.

Tuin:

De woning heeft langs de voor- en rechterzijde van de woning een tuin welke toegankelijk is middels de kantine en de voordeur van de woning. Aan de linkerzijde van de woning is een oprit met een toegangshek gesitueerd. Het toegangshek geeft toegang aan het erf met bedrijfsruimten. In totaal staan er op het erf 6 stallingruimten.

De woning met bedrijfsruimten hebben de volgende bestemmingen:

Woning:

  • De enkelbestemming Wonen
  • De dubbelbestemming Waarde – Archeologie – 2

Bedrijfsruimten:

  •  Enkelbestemming bedrijf – 1
  • Dubbelbestemming Waarde – Archeologie – 2 / 3

Voor een volledig overzicht van de bestemmingen met de bijbehorende voorschriften kunt u www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kenmerken

Plattegronden

Kelder

Begane grond

1e verdieping

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel