Industriestraat 3, 5391 BN in Nuland

In tegenstelling tot wat de straatnaam doet vermoeden, ligt deze vrijstaande woning in een rustige ruimtelijke omgeving aan de rand van Nuland.

Het betreft een vrijstaande woning met garage, een eigen oprit en heerlijke veranda in de tuin, gelegen op een ruim perceel aan de Industriestraat 3 in Nuland. Deze woning is in 1958 gebouwd, maar is door de jaren heen zeer goed onderhouden en geheel aangepast naar de wensen van de huidige tijd. Naast de woning staat een loods welke bij interesse samen met de woning overgenomen kan worden. 

Perceel: 550 m²

Woonoppervlakte: 203 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: 100 m²

Inhoud: 719 m³

 

Indeling:

Begane grond:

De woning heeft zowel aan de voorzijde als aan de rechterzijde een entree. De vloeren zijn bekleed met een tegelvloer en de wanden zijn geheel voorzien van stucwerk. De benedenverdieping wordt verwarmd middels vloerverwarming. De keuken is in 2017 volledig vernieuwd en is voorzien van moderne apparatuur van het merk Bosch. De woonkamer staat aan de achterzijde in verbinding met de tuinkamer. Deze kamer is eventueel af te sluiten van de woonkamer. In de tuinkamer kun je alle seizoenen genieten van een mooi uitzicht op de tuin. Door de openslaande deuren kun je hier ook in de zomer heerlijk vertoeven! In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen en de Cv-ketel (2016) gesitueerd. Het toilet is volledig betegeld en bevindt zich eveneens in de bijkeuken. De tuin en de berging(en) zijn te bereiken via de tuinkamer, de bijkeuken en de garage.

Eerste verdieping:

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is volledig betegeld en wordt verwarmd middels vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, designradiator en een dubbele wastafel met meubel. De slaapkamers en de overloop zijn bekleed met een laminaatvloer, voorzien van gestucte wanden, hebben hand bedienbare rolluiken en zijn allen voorzien van een inbouwkast. Via de slaapkamer aan de achterzijde van de woning bereik je middels een buitendeur een ruim dakterras. Deze is over de gehele breedte van de woning gelegen met een mooi uitzicht op de tuin.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is voorzien van een overloop en een zolderkamer, welke ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De zolder is afgewerkt met kunststof schrootjes en voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:

De heerlijk grote achtertuin is gelegen op het noorden. De tuin is gedeeltelijk betegeld, waar een terras is gecreëerd. Over de hele lengte van de achtertuin is aan de rechterzijde van het perceel een veranda en een berging gelegen. Onder deze overkapping kun je in de zomerperiode heerlijk dineren of genieten bij de buitenkachel! Aan de achterzijde onder de veranda staat een jacuzzi.

Omgeving:

Deze woning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Nuland. De dagelijkse boodschappen zijn in de dorpskern te halen en er zijn voorzieningen zoals een basisschool, een kinderdagverblijf en sportfaciliteiten aanwezig. Met de A59 in de nabijheid bent u binnen 10 minuten in ’s-Hertogenbosch.

 

Bijzonderheden:

– houten kozijnen met dubbele beglazing;

– het schilderwerk buiten is in 2017 gedaan, binnen beneden in 2019 en boven in 2018;

– vernieuwde keuken in 2017;

– buitendouche, jacuzzi en openhaard;

– tuinkamer met openslaande deuren;

– balkon over de gehele breedte van de woning;

– eigen oprit en berging;

– mogelijkheid tot overname voorste gedeelte loods.

Aan de rechterzijde van de woning staat een bedrijfsloods. Deze loods kan eventueel bij interesse ook overgenomen worden samen met de woning.  De loods is gebouwd in 1975 en is gelegen op een perceel van 485 m². Het voorste gedeelte van de loods is in eigendom van de verkopers. De loods heeft een lengte van circa 12,5 m¹, een breedte van circa 21 m¹, een goothoogte van circa 3,75 m¹ en een nokhoogte van circa 6,50 m¹.

De loods heeft de volgende bestemmingen:

  • Enkelbestemming Bedrijf
  • Enkelbestemming Detailhandel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaars.