Duyn en Daelseweg 9a Nuland

€ 2.995

Beschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning in Kempische bouwstijl is gelegen in een bosrijke omgeving tussen Nuland en ‘s-Hertogenbosch. Met een eigen oprijlaan, een schuur inclusief garage en kantoorruimte, een grote tuin rondom de woning en alle benodigde voorzieningen op tien minuten rijden van ‘s-Hertogenbosch, is het geweldig wonen aan de Duyn en Daelseweg 9a in Nuland.

Het pand is zeer hoogwaardig afgewerkt wat blijkt uit de eiken visgraatvloer in de woonkamer, de marmeren afwerking in de natte ruimtes, de pleisterwerk wanden en plafonds door de gehele woning. De landelijke Kempische bouwstijl past perfect bij de ligging van de woning in de bossen.

Indeling

Achter de voordeur bevindt zich een ruime hal met toegang tot de meterkast, het toilet en de woonkamer. De lichte woonkamer met openslaande deuren en een open vuurplaats, beschikt over veel ruimte voor een zithoek/eethoek en heeft een open doorgang naar de keuken. De keuken is opgesteld in een L-vorm, heeft veel kastruimte en een luxe gasfornuis met oven en friteuse. Vanuit de keuken is er doorgang naar de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger. In de bijkeuken zit de achterdeur die toegang geeft tot de tuin.

In de woonkamer bevindt zich een open doorgang met een eikenhouten trap naar de kelder. De kelder beschikt over een grote ruimte die onder de gehele woning doorloopt met een toiletruimte en een ruimte voor de Cv-ketel.

In de hal staat een eikenhouten trap waardoor je op de eerste verdieping komt. Bovenaan de trap bevindt zich een ruime slaapkamer met eigen douche en toilet. De overloop leidt naar een tweede ruime slaapkamer, een inloop kast en een luxe badkamer. De badkamer beschikt over een toilet, een inloopdouche en een vrijstaand bad.

De woning heeft aan de buitenzijde een gestucte band van een halve meter hoog, daarboven is het metselwerk zichtbaar bestaande uit gebruikte stenen, wat de woning een karakteristieke uitstraling geeft. Op het dak liggen opnieuw verbeterde holle dakpannen, de dakkappellen zijn afgewerkt met leisteen. Alle kozijnen zijn van hout en beschikken over dubbel glas. Aan de binnenzijde van de woning zijn alle wanden gestukt, alle ruimten hebben houten plinten en alle toiletruimtes/badkamers beschikken over (Engels) sanitair. De kelder beschikt over een natuursteenvloer en een aantal kelderramen. In de woonkamer ligt een eikenhouten visgraatvloer. De keuken, hal en bijkeuken zijn betegeld met natuursteen. Het toilet is met marmer bekleed tot 1,50 m¹. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking. De badkamer beschikt over een tegelvoer en de inloopdouche is volledig betegeld.

Garage

De vrijstaande garage heeft openslaande houten deuren en biedt ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Daarnaast zijn er op de begane grond een toiletruimte en een bijkeuken gesitueerd. Middels een vaste trap is er toegang tot de bovenverdieping, die gebruikt kan worden als kantoorruimte. Er is een toiletruimte en een ruimte voor de CV-ketel aanwezig.

Schuur

Vrijstaande schuur/fietsen/tuinberging. Met opstelling van de regeninstallatie.

  • Mooi afgewerkte, moderne woning met karakter;
  • Eigen oprit met parkeerruimte;
  • Mogelijkheid voor kantoor aan huis;
  • Veel privacy en een grote tuin.

Plattegronden

Kelder van de woning

Begane grond

Eerste verdieping

Schuur begane grond

Schuur eerste verdieping

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel