Drenkkuil 23 Oss

€ 220.000 k.k.

Beschrijving

Drenkkuil 23 Oss

Deze eengezinswoning is gelegen in Oss, in de nieuwbouwwijk Horzak. Op deze locatie hebben archeologen vondsten uit de IJzer-, Brons- en Romeinse tijd gedaan. De tussenwoning aan de Drenkkuil 23 is in 2012 gebouwd en is voorzien van alle moderne eigenschappen. Met twee slaapkamers en een ruime zolder, waar extra slaapkamers te realiseren zijn, is deze woning zeer geschikt voor starters en gezinnen.

Deze fraaie woonwijk is gelegen aan de rand van Oss. Aan de voorzijde van de woning ligt tussen de huizen een veldje waar kinderen kunnen spelen en achter de woonwijk staan houten klimtoestellen. Het centrum met alle benodigde voorzieningen en het natuurgebied Ossermeer zijn op loop- en fietsafstand goed bereikbaar.

Indeling

Achter de voordeur bevindt zich de hal die toegang geeft tot de meterkast, het toilet en de woonkamer. De keuken staat in open verbinding met de woon- en zitkamer waardoor er een grote open ruime ontstaat. De woonkamer kenmerkt zich door de grote ramen, de met spagtelputz afgewerkte wanden en de eiken houten vloer. De keuken heeft een tegelvloer en beschikt over alle benodigde apparatuur.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers, een ruim washok en een badkamer. Alle ruimtes zijn netjes afgewerkt met een laminaat vloer en de wanden zijn voorzien van behang. Het washok heeft een droger- en wasmachine aansluiting en veel bergruimte. De badkamer heeft een tweede toilet, een douche en een wastafel.

De zolder is momenteel in gebruik als opslag maar biedt ruimte voor een eigen kantoor of het realiseren van één/twee extra slaapkamer(s). Aan de achterzijde van de woning is een grote dakkapel geplaatst. Tevens bevindt zich op de zolder de Cv-ketel (2012).

Tuin

De tuin is gelegen achter de woning en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achter in de tuin staat een houten schuur.

Kenmerken

  • bouwjaar 2012
  • rustige en kindvriendelijke wijk
  • ruime zolder met mogelijkheid tot 3e en zelfs 4e slaapkamer

Plattegronden

Begane grond

1e verdieping

Zolder

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel