Appartement aan Binnendieze Den Bosch!

€ 129.500 k.k.

Beschrijving

Pastoor de Kroonstraat 289D ‘s-Hertogenbosch. 

Dit appartement op de begane grond is gelegen in het centrum van ’s-Hertogenbosch aan “de Binnendieze”, naast het winkelcentrum De Arena. Het appartement heeft een zelfstandig af te sluiten bergruimte in de kelder van het appartementencomplex.

De indeling van het appartement is als volgt: de entree van het appartementencomplex is gelegen aan de Pastoor de Kroonstraat. Via de centrale ontvangsthal loopt u via een gang naar de voordeur van het appartement. Als u het appartement binnen gaat komt u in de gang vanwaar de badkamer, de woonkamer en de meterkast bereikbaar is. Vanuit de woonkamer/keuken is de slaapkamer te bereiken.

In de badkamer is een inloopdouche, een wastafel en een toilet aanwezig. Daarnaast is er een wateraansluiting voor de wasmachine. In de woonkamer is een keuken in rechte opstelling aanwezig met oven, koelkast en vaatwasmachine.

Alle ruimten in het appartement zijn voorzien van laminaat, de wanden zijn met spagtelputz afgewerkt m.u.v. de badkamer, daar zijn de vloer en de wanden volledig betegeld. De grote draai- kiep kozijnen zijn van aluminium, voorzien van dubbel glas. De vensterbanken zijn van natuursteen. Het appartement is middels centrale verwarming vanuit de VVE verwarmd, in iedere ruimte zijn radiatoren gesitueerd. Het water in het appartement wordt opgewarmd door een recent geplaatste “Daalderop” boiler met een capaciteit van 80 liter, welke in de meterkast is opgehangen. Deze boiler wordt geleased, het leascontract moet worden overgenomen door de koper van het appartement. Door de hoge plafonds (3 m¹) ontstaat een ruimtelijk gevoel in het appartement.

De bergruimte in de kelder heeft een oppervlakte van circa 3,75 m² (2,5 m¹ x 1,5 m¹), is zelfstandig af te sluiten en heeft een lichtpunt.

Het appartementencomplex heeft camerabeveiliging en een centraal deurvergrendelingssysteem. Hiermee kan de voordeur van het appartementencomplex vanuit het appartement worden bediend.

De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt momenteel € 187,– inclusief gas water en Electra.

Bijzonder aan dit appartement is de eigen parkeerplaats op het parkeerdek achter het appartementencomplex, welke apart wordt aangeboden.  De maandelijkse bijdrage voor de parkeerplaats aan de VVE bedraagt momenteel € 12,50.

Bekijk hier de live 3D view van deze woning!

Plattegronden

Begane grond

1 Bedroom
1 Bathroom

Schets woning

Virtuele rondleiding

Locatie

Deel dit

Deel